🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

Uslovi garancije

Garancija proizvoda

Svi proizvodi koje prodajemo su pod garancijom uvoznih kompanija i proizvođača. Popravke i zamene vrši kompanija koja daje garanciju. Vaš neispravan proizvod možete da popravite ili zamenite pod garancijom tako što ćete ga poslati našoj kompaniji zajedno sa fakturom i napomenom u kojoj se opisuje problem. Garantni poslovi se zaključuju u roku od najviše 30 radnih dana. U slučajevima kada se proizvod promeni, prihvatate novi ili ekvivalentan, u suprotnom će vam cena proizvoda biti vraćena. Troškove slanja proizvoda koji pokvare u prvih petnaest dana pokrivamo mi ako ih pošaljemo kargo kompanijama sa kojima sarađujemo.

Moj novi proizvod je neispravan, šta da radim?

Novi proizvodi koje dobijete i koji su neispravni u ambalaži klasifikovani su kao „novi proizvodi sa nedostatkom“. Takve proizvode morate poslati direktno nama, u njihovom originalnom pakovanju i kompletnim, „kako su primljeni“. Etiketa, traka, tekst itd. u originalnom pakovanju. ne treba da bude. Za ove proizvode morate poslati proizvod sa napomenom u kojoj izražavate želju za popravkom, zamenom ili povraćajem. Troškove povrata ‘neispravnih novih proizvoda’ snosi naša kompanija.

Period popravke, zamene ili vraćanja neispravnih novih proizvoda koji stignu do nas varira u zavisnosti od zaliha ili vremena popravke relevantnih kompanija. Naša kompanija će se pobrinuti da transakcije budu obavljene u najkraćem mogućem roku, a da vi ne patite.

Pažnja: Sve pošiljke u našu kompaniju moraju biti obavljene kod kurirskih kompanija sa kojima smo sklopili ugovor.

Uslovi garancije i povraćaja

Svi proizvodi su pod garancijom naše kompanije (Macro Aiakkabı Otelcilik Tur. San. ve Tic. A.S.). Garantni rok za naše proizvode marke skutera je 6 meseci od datuma fakture. Ako se faktura ne može dostaviti i/ili je prošlo 6 meseci od datuma fakture, ne može se preduzeti nikakva radnja u okviru garancije. Da bi uslovi garancije bili validni, obavezno proverite proizvod prilikom isporuke tereta. Kada vidite oštećenje, vodite evidenciju i nemojte uzimati proizvod. Promene napravljene na proizvodu, deformacija proizvoda ili pogoršanje originalnog dizajna proizvoda nisu pokriveni garancijom.

Uslovi povraćaja proizvoda Ako se utvrdi da je proizvod koji ste kupili na našem sajtu neispravan, morate nas kontaktirati najkasnije u roku od 15 dana od datuma isporuke. Nakon ovih informacija, neispravan proizvod koji nam pošaljete sa kargo kompanijom biće zamenjen novim. Ukoliko je kvar naručenog proizvoda uzrokovan upotrebom kupca ili je proizvod upotrebljen u roku od 15 dana, proizvod se ne može vratiti ili zameniti. Kao uslovi vraćanja i zamene proizvoda, neophodna je praksa u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača br. 4077.

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna