🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

Privatnost i bezbednost

Privatnost i bezbednost vaših informacija o članstvu

Sve informacije koje ste uneli da biste postali član naše prodavnice ISIK TICARET neće deliti sa kompanijama ili licima trećih lica.

Naša prodavnica može slati informacije o kampanji, informacije o novim proizvodima i promotivne informacije svojim kupcima i članovima u određenim periodima. Naši članovi mogu da naprave sve vrste izbora o tome da li da primaju takve informacije dok postanu član, a zatim ovaj izbor može da se promeni u odeljku sa informacijama o nalogu nakon što se prijavite kao član.

Samo vi možete pristupiti i promeniti sve informacije koje date dok postanete član. Ako bezbedno zaštitite svoje podatke za prijavu na članove, nije moguće da drugi pristupe i menjaju informacije o vama. U tu svrhu, deluje unutar 128-bitnog SSL bezbednosnog područja tokom transakcija članstva. Ovaj sistem je međunarodni standard šifrovanja koji se ne može slomiti.

Bezbednost platnih kartica

Naša kompanija daje prioritet bezbednosti vlasnika platnih kartica koji kupuju na našim sajtovima za kupovinu. Podaci o vašoj platnoj kartici se ni na koji način ne čuvaju u našem sistemu.

Kada uđete u proces transakcije, postoje dve stvari na koje morate da obratite pažnju da biste razumeli da ste na bezbednom sajtu. Jedna od njih je ikona ključa ili brave u donjem redu vašeg pretraživača. Ovo ukazuje da se nalazite na bezbednoj veb lokaciji i da su sve vaše informacije šifrovane i zaštićene. Ove informacije se koriste samo u zavisnosti od procesa prodaje iu smeru vaših uputstava. Informacije o platnoj kartici koja se koristi tokom kupovine su šifrovane 128-bitnim SSL (Secure Sockets Laier) protokolom od strane Rapida nezavisno od naših sajtova za kupovinu i poslate relevantnoj banci na ispitivanje. Ako je dostupnost kartice odobrena, može se održati za kupovinu. Pošto nikakve informacije o kartici ne možemo da vidimo ili snimimo,

Pouzdanost informacija o plaćanju/fakturi/adresi za isporuku porudžbina postavljenih putem platne kartice je proverena od strane naše kompanije protiv prevare sa platnim karticama. Zbog toga, tačnost finansijskih i adresa/telefonskih informacija mora se prvo potvrditi kako bi kupci koji prvi put naručuju sa naših sajtova za kupovinu stigli u fazu nabavke i isporuke. U cilju kontrole ovih podataka, po potrebi se kontaktira klijent koji poseduje platnu karticu ili relevantna banka.

Internet lokacije za kupovinu sa informativnom linijom ili korisničkim servisom i gde su navedene pune adrese i telefonske informacije danas su poželjnije. Na ovaj način možete dobiti detaljne informacije o svim pitanjima koja vam padaju na pamet, a zdravije informacije o pouzdanosti kompanije koja pruža uslugu onlajn kupovine.

Napomena: Preporučujemo da obratite pažnju na punu adresu i broj telefona kompanije na sajtovima za internet kupovinu. Ako idete u kupovinu, zabeležite sve podatke o telefonu/adresi prodavnice u kojoj ste kupili proizvod pre nego što obavite kupovinu. Potvrdite telefonom pre kupovine ako nemate poverenja. Sve informacije o našoj kompaniji i lokaciji kompanije navedene su na svim sajtovima za kupovinu ISIK TICARET-a.

ISIK TICARET je osnovan 2001. godine i pouzdana je kompanija koja se bavi prodajom vojne opreme i proizvoda na otvorenom.

Narudžbina poštom bezbednost informacija o kreditnim karticama

Vaš identitet i informacije o platnoj kartici koje nam pošaljete putem pošte putem platne kartice čuvaće naša kompanija u skladu sa principom poverljivosti. Ove informacije se čuvaju 60 dana protiv mogućih prigovora na podizanje platne kartice kod banke, a zatim se uništavaju. Ako se sa vaše kartice povuče bilo koji iznos osim troškova obrasca za narudžbu poštom koji ste odobrili, a koji ćete nam poslati u zamenu za cenu proizvoda koje ste naručili, možete naravno da prigovorite banci i ona to čini ne predstavlja rizik jer možete sprečiti plaćanje ovog iznosa.

Bezbednost e-pošte

Nikada ne zapisujte broj svoje platne kartice ili lozinke u e-porukama koje šaljete našoj korisničkoj službi u vezi sa bilo kojom od vaših porudžbina. Informacije sadržane u e-porukama mogu da vide treća lica. Naša kompanija ni pod kojim okolnostima ne može garantovati sigurnost informacija koje se šalju iz vaše e-pošte.

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna