🚚   Besplatna dostava za isnos preko 3000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 063 702 1888;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš.

Brzo biranje kategorije
Brzo biranje

Politika privatnosti

KUPCI

Poštovani kupci, članovi, posetioci i prijatelji, brinemo o Vašoj privatnosti.

Želimo da Vas obavestimo o svim merama koje je preduzela naša kompanija i svim vašim rezervisanim pravima kako bismo obezbedili da se vaši lični podaci koriste i štite u skladu sa zakonom u okviru „Zakona o zaštiti podataka o ličnosti“.

OBIM OPŠTEG PRAVA

U skladu sa Zakonom Republike Srbije, smatramo se „Kontrolerom podataka“. Ovaj zakon; Pokriva sve vrste prenosa informacija u vezi sa podacima kao što je dobijanje vaših ličnih podataka, njihovo čuvanje obradom, klasifikovanje i deljenje sa trećim licima.

Za šta koristimo vaše lične podatke?

  • Da Vam ponudimo sve proizvode i usluge na najprecizniji način,
  • Za snimanje vašeg identiteta, adrese i drugih neophodnih informacija kako bi se otkrili vaši podaci u transakcijama koje obavljate u svrhe kao što su skladištenje informacija i izveštavanje predviđeno lokalnim i međunarodnim zakonskim propisima.
  • Da Vam ponudimo posebne reklame, kampanje, prednosti i druge pogodnosti sa prodajnim i marketinškim aktivnostima za razvoj proizvoda i usluga.
  • Prenos važnih informacija koje treba da podelimo sa vama putem vaših kontakt informacija.
  • Sprovođenje studija zadovoljstva kupaca, informisanje o vašim žalbama i zahtevima, ankete.
  • Pružanje podataka o poslovanju svih internih odeljenja u cilju izvođenja studija profilisanja i segmentacije, postavljanja strateških prodajnih i marketinških ciljeva, upravljanja rizicima i kontrole učinka.
  • Predlaganje proizvoda i usluga koji bi vas mogli zanimati.

Sa kim delimo vaše lične podatke?

Vaši obrađeni lični podaci ograničeni su samo na gore navedene svrhe; Sa licima ili organizacijama dozvoljenim odredbama trgovinskog zakona, Zakona o obligacionim odnosima i drugim zakonima, zakonom ovlašćenim javnim ustanovama i organizacijama. Vaši lični podaci se mogu deliti sa poslovnim partnerima, akcionarima i povezanim licima, fizičkim ili pravnim licima od kojih dobijamo usluge i/ili sarađujemo u realizaciji gore navedenih ciljeva, institucijama sa kojima imamo ugovorenu komunikaciju sa klijentima, kurirskim službama i logističkim kompanijama. Koji Vam isporučuju porudžbine date iz naše online prodavnice, pod uslovom da su u skladu sa zahtevima zakona.

Kako i gde možemo pristupiti vašim ličnim podacima?

Vaši lični podaci, mogu se prikupiti usmeno, pismeno ili elektronski sa kanala kao što su naša onlajn prodavnica, veb lokacija, fabrika, pozivni centar i nalozi društvenih medija.

Koja su vaša prava navedena u članu 11. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti?

Kontaktiranjem naše kompanije u bilo kom trenutku putem kontakta forme ili mail-a, možete saznati da li se vaši lični podaci obrađuju, u koje svrhe obrade i da li se koriste u skladu sa svrhom, ako su vaši lični podaci obrađeni, možete zatražiti informacije o tome, u skladu sa Zakonom, možete saznati koja treća lica sa kojima se vaši podaci dele, u zemlji ili inostranstvu, ako smatrate da su vaše informacije nepotpune ili pogrešno obrađene, možete zatražiti ispravku ovih informacija, u skladu sa uslovima predviđenim Zakonom, može zahtevati brisanje ili uništenje ličnih podataka u slučaju da nestanu razlozi koji zahtevaju obradu Vaših ličnih podataka.

Zahtevajte da treća lica kojima se vaši podaci prenose budu obaveštena o vašim zahtevima za uređivanje i uništavanje vaših podataka,

Možete da prigovorite na pojavu rezultata protiv vas kao rezultat analize vaših obrađenih podataka putem automatizovanih sistema,

Ako smatrate da ste pretrpeli štetu zbog nezakonite obrade vaših ličnih podataka i da ste zbog toga pretrpeli štetu, možete zahtevati naknadu svoje štete.

Kao vlasnici ličnih podataka, možete nam poslati svoje zahteve u vezi sa svojim pravima putem pošte ili e-pošte na dole navedene adrese. Vaši zahtevi u vašoj prijavi biće završeni što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana, u zavisnosti od prirode zahteva. Ako vaša prijava zahteva dodatne troškove, možda ćete morati da platite naknadu u tarifi koju utvrđuje Odbor za zaštitu ličnih podataka.

Informacije koje treba da uključite u svoju prijavu su navedene u nastavku:

– Ime, prezime i potpis za pismene prijave

– TR matični broj za državljane Republike Turske; Ako ste stranac, nacionalnost, broj pasoša ili matični broj, ako postoji

– Adresa prebivališta ili radnog mesta na osnovu obaveštenja

– E-mail adresa, broj telefona i faksa za obaveštenje, ako postoji

– Druge informacije i dokumenti u vezi sa predmetom

Prijave možete poslati poštom na sledeću adresu:

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna