🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje
Naša kompanija je dobila ime po turskom nazivu za galeb pticu – VOGEL je novi brend u razvoju, koristimo napredne tehnologije za proizvodnju odeće i obuće koja nadmašuju brojna zahtevna očekivanja. Proizvodi prolaze kroz veliki broj laboratorijskih ispitivanja kako bismo poboljšali performanse proizvoda, udobnost i trajnost – istovremeno se fokusirajući na stvarnu funkcionalnost proizvoda.
KVALITET KOJI OSVAJA!
 
Naš cilj i ambicija je da vam ponudimo najbolji i najširi izbor taktičke vojne originalne odeće i obuće, kao i ostalu opremu za vojnu, policijsku i civilnu upotrebu. Sarađujemo sa globalnim dobavljačima da bismo razvili nove materijale koji su lakši, topliji i izdržljiviji od ostalih na tržištu. Ispitujemo sve svoje proizvode na terenu sa ljudima poput vas kako bismo neprekidno podizali nivo funkcionalnosti i udobnosti. Kupci naših proizvoda mogu da očekuju kvalitetan dizajn, izdržljive materijale i komfor. Sa strašću za vojnom modom, visokim kvalitetom, autentičnim vojnim proizvodima i dobrim pričama, neprestano se trudimo da pronađemo nove predmete i pružimo vam novo i uzbudljivo iskustvo svaki put kada nas posetite. Ponosni smo na našu web prodavnicu i nadamo se da ćemo vas povesti na putovanje otkrića da biste nadahnuli vašu sledeću kupovinu. Napravili smo uzbudljivu i jednostavnu web stranicu za upotrebu koja vam omogućava da lako, brzo i zabavno otkrijete naš širok izbor proizvoda i pronađete  odgovarajući predmet za vas. Slanje porudžbine je jednostavno, kroz par koraka, kupovinom kao gost web stranice. Iz našeg  dugogogodišnjeg iskustva sa kupovinom putem Interneta znamo koliko je važno dobiti pravu uslugu. Uvek ćemo se truditi da vam pružimo najbolje moguće iskustvo.

Vaš Vogel Outdoor tim! 

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna