🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

Povrat proizvoda

Povrat proizvoda

Proizvod koji ste kupili možete vratiti u roku od 8 radnih dana od dana isporuke, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i principima naše kompanije.

Uslovi vraćanja proizvoda su sledeći:

Svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti vraćeni u neoštećenoj originalnoj kutiji i ambalaži, sa etiketama i propratnom dokumentacijom (račun ili reklamni list koji Vam šaljemo na e-mail koji popunjavate u 2 primeraka).

Morate poslati originalnu fakturu (porudžbinu sa e-maila) zajedno sa proizvodom koji želite da vratite i izjavu u kojoj se navodi razlog vraćanja (koju Vam šaljemo nakon zahteva za reklamaciju).

Ne prihvata se vraćanje proizvoda čija je originalna kutija/pakovanje oštećeno, korišćeno ili je izgubilo svoju formu. Proizvodi sa etiketom za otpremu pričvršćenom na originalnoj kutiji i oštećenom ambalažom proizvoda zalepljenim selotejpom se ne prihvataju za vraćanje!

Ako je proizvod/e koje želite da vratite neispravan, trošak isporuke pokriva naša kompanija. U suprotnom, naknada za slanje pripada vama!

Proizvodi koji se zbog svoje prirode ne mogu vratiti – osim u slučajevima kada je proizvod neispravan ili neispravan – vitalni tehnički materijali (karabiner, konopac, materijali za pristajanje i sigurnost itd.), proizvodi za jednokratnu upotrebu i proizvodi čija upotreba nije moguća ( sprejevi za negu obuće, zaštitna krema) ne mogu se vratiti.

U prednarudžbinama napravljenim za donošenje iz inostranstva proizvod se naručuje uz plaćanje unapred i nije moguće vratiti proizvod u drugim slučajevima osim grešaka u proizvodnji i neispravne robe.

Vraćeni proizvod prvo pregleda naše odeljenje za korisnike i reklamacije. Utvrđuje se da li je proizvod u okviru uslova vraćanja. Ako su ovi uslovi ispunjeni, pokreće se proces vraćanja. Ovaj proces se završava u roku od 4 do 30 dana.

Kada je povraćaj proizvoda odobren, cena proizvoda se šalje na vašu e-mail adresu u našem sistemu kao priznanicu. Nakon što odobrite iznos na priznanici koja vam je poslata, naknada za povraćaj će biti prebačena na vaš bankovni račun istog dana, ako je vaša kupovina obavljena online uplatom ili proizvod vratite u našem prodajnom objektu, zamenite za isti ili potražujete novčanu nadoknadu za isti.

Proizvod možete vratiti i zameniti u roku od 8 dana od dana prijema pošiljke. Morate ga poslati Postexpressom ili Dexpresom, sa šifrom brojem pošiljke, tako što ćete dodati napomenu koja objašnjava razlog vašeg vraćanja ili zamene, zajedno sa fakturom tovarnog lista koja vam je poslata uz proizvod . Pošiljke napravljene sa drugim kargo kompanijama su takođe prihvaćene ako pokrijete troškove slanja . U suprotnom, vratiće vam se.

Da biste pratili svoj paket, možete sami da pratite svoj povratak ili zamenu tereta pomoću svog broja za praćenje tereta, tako što ćete zatražiti svoju potvrdu o skladištu (ujedno i broj za praćenje tereta) od filijale tereta koju ste isporučili. Ovaj broj se može zatražiti od vas ako je potrebno.

Proizvodi koji nam stignu za povraćaj i zamenu obrađuju se u roku od najviše 3 radna dana u slučaju da se utvrdi da proizvod nije korišćen ili deformisan, odnosno da se može preprodati . Ako se utvrdi da je proizvod korišćen, deformisan i da nije u stanju za ponovnu prodaju, biće vam vraćen bez obrade.

Macro Shoe Hotel kompaniji MNG Cargo u pošiljkama . Tip. Pevanje. i Tic. Inc. Možete poslati protivuplatu tako što ćete proslediti naziv naše kompanije .

U povratu proizvoda, nakon što mi realizujemo proces vraćanja, on se odražava na vašoj kartici između 3 i 10 radnih dana prema proceduri banke.

U ovom procesu možete dobiti  podršku od našeg odeljenja za korisničku podršku tako što ćete pozvati 0(212) 400 00 27 ili  napisati e-mail na  info@scooter.com.tr .

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna