🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava
1) Online plaćanje – možete da iskoristite prednosti online opcije za plaćanje. U vašim onlajn plaćanjima, iznos će biti povučen sa vašeg računa na kraju vaše porudžbine. Povrat novca na vašu kreditnu karticu biće izvršen u roku od 3 radna dana u slučaju otkazivanja porudžbine zbog mogućeg otkazivanja porudžbine ili problema sa zalihama.

3) Povraćaj naknade za porudžbinu

U slučaju otkazivanja vaših porudžbina iz mogućih razloga, vraćamo cenu proizvoda na vaš račun u roku od tri radna dana. Međutim, morate tačno i potpuno da prijavite informacije o svom bankovnom računu i/ili kreditnoj kartici našoj kompaniji.

4) Dostava

Trudimo se da proizvode koje ste naručili isporučimo kuriru istog dana. Za proizvode kojima je potrebno vreme za isporuku, rok isporuke tereta je 3 radna dana kao što je navedeno u detaljima o proizvodu. Bićete obavešteni u slučaju mogućeg kašnjenja isporuke.

Da bi proizvod bio isporučen bez odlaganja, kao adresu isporuke navedite adresu vaše trenutne lokacije.

Vaši zahtevi će biti obrađeni da budu pripremljeni prema vrsti isporuke koju ste odredili na kraju porudžbine. Nakon što su vaše porudžbine odobrene, iste se dostavljaju Postexpressom ili Dexpresom, kompaniji najkasnije u roku od 3-5 radna dana. Dostava za zemlje regiona proizvode šaljemo PostPakom, rok dostave 5-7 radna dana. Dostava za inostranstvo, DHL ili Poštom Srbije, uplata ide pre slanja u tom slučaju naručivanja, potvrda o uplati se šalje na mail vogeloutdoor2021@gmail.com .

5) Dostava i praćenje pošiljke

Pošiljku dostavljamo Postexpress-om i Dexpress-om:

Vašu pošiljku možete pratiti na ovom linku (Postexpress i Dexpress):

Otvorite i proverite pakete za koje mislite da su oštećeni tokom slanja pred kurirom od koga ste ih primili. Ukoliko je roba oštećena, zahtevajte da kurir potpise potvrdu o poručenom paketu i istog trenutka obavestite nas i nadležnu kurirsku službu. Ako smatrate da je došlo do oštećenja na proizvodu, nemojte preuzimati isporuku proizvoda.

Ako je proizvod oštećen: pošaljite izveštaj koji ste pripremili na broj telefona 0652199628 što je pre moguće i prijavite situaciju na e-mail adresu vogeloutdoor2021@gmail.com. Ako izvršite ove operacije, mi ćemo početi da radimo na Vašem paketu i obezbedimo da se isporuka ponovi što je pre moguće, sa novim proizvodom.

Proizvodi koje ste kupili biće Vam dostavljen na adresi iz porudžbine, bićete obavešteni putem e-pošte sa potvrdom porudžbine. Ako neki od proizvoda koje ste odabrali nije dostupan na lageru, bićete kontaktirani putem e-pošte ili telefona.

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna