🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

O brendu VAV WEAR

Brend VAV WEAR TACTICAL, sa 30 godina iskustva u proizvodnji tekstila i vojne odeće, osnovan je s ciljem da iskoristi svoje iskustvo na domaćem i stranom tržištu i da se pozicionira na tržištu svojim kvalitetom za grupe kupaca koje preferiraju odeću za boravak na otvorenom (outdoor) i taktičku odeću (tactical wear). Vaš osnovni cilj je da napravite razliku za sve komponente koje se koriste sa našim proizvodima.

 

Ova razlika se odražava u konačnom proizvodu kroz kvalitet, vrhunske sirovine, aktuelne tehnološke inovacije, istraživanje i razvoj, dizajn i kroz finalizaciju proizvoda u svim fazama šivenja. Tim VAV WEAR jasno prepoznaje jednu stvar: trebali bismo proizvoditi kvalitetan, različit proizvod iza kojeg možemo stati. Ovakav način razmišljanja inspirisao nas je da razvijamo iste ciljeve.

 

NAŠI CILJEVI:

-Težiti najboljem svakodnevno,

-Sticanje simpatija i zadovoljstva naših kupaca,

-Biti prepoznat i rangiran među najboljima na svetskom nivou u svojoj oblasti.

 

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna