🚚   Besplatna dostava za isnos preko 7000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš.

scooterORANGE
Brzo biranje

Članstvo i uslovi korišćenja

ČLANSTVO I USLOVI KORIŠĆENJA NEWSLETTER

Preporučuje se da pročitate uslove i pravila za ostvarivanje popusta na sledeću kupovinu, pre korišćenja www.vogeloutdoor.com

Ako navedeni uslovi nisu prikladni za vas, nemojte koristiti www.vogeloutdoor.com. Korišćenjem sajta i popunjavanjem obrasca koji sadrži vaše lične podatke, smatra se da ste prihvatili uslove napisane na ovim stranicama.

  1. Pravila upotrebe i bezbednosti

www.vogeloutdoor.com je otvoren za sve korisnike. Usluge koje se pružaju na sajtu, osim ako nije drugačije naznačeno, su besplatne.

U sledećim pisanim slučajevima, administracija sajta može sprečiti korišćenje sajta od strane člana i zadržava svoja zakonska prava o osobi ili osobama uključenim u sledeće inicijative:

1.a. Čuvanje informacija na sajtu koje sadrže netačne, nepravilne, nepotpune i obmanjujuće informacije, izjave koje nisu u skladu sa opštim moralnim pravilima, a koje su u suprotnosti sa zakonima Republike Srbije.

1.b. Neovlašćeno kopiranje sadržaja sajta u celini ili delimično.

1.c. Korisnik je direktno odgovoran za sve vrste šteta koje mogu proizaći iz deljenja informacija kao što su korisničko ime, prava korišćenja, koje su date korisnicima ili koje su oni odredili, sa trećim licima ili organizacijama (korišćenje ovih informacija od strane lica koja nisu korisnik). Isto tako, korisnik ne može koristiti lične podatke kao što su IP adresa, e-mail adresa, korisničko ime druge osobe na internetu i ne može pristupiti ili koristiti privatne podatke drugih korisnika bez dozvole. Smatra se da je korisnik prihvatio svaku pravnu i kaznenu odgovornost koja može nastati usled takvog korišćenja.

1.d. Korišćenje softvera koji će ugroziti bezbednost sajta, sprečiti rad sajta i softvera koji se koristi, obavljati aktivnosti, pokušati da se uradi, i prima, briše, menjaju informacije.

Molimo pročitajte odeljak „Politika privatnosti“ da biste pročitali našu opštu politiku i mere predostrožnosti koje preduzimamo da zaštitimo lične podatke i privatnost naših korisnika.

Korisnik izjavljuje, prihvata i obavezuje se da je pročitao, razumeo, prihvatio sve članove ovog ugovora o učešću i potvrdio tačnost podataka koje je dao o sebi.

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna