🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

“Proveri koliko si fer igrač, dođi i priznaj pogodak” – ASKA Airsoft Poligon

Airsoft replike su verne replike realnog oružja, jednake su po dimenzijama, detaljima a neki su i skoro iste težine. Suština mehanizma airsoft oružja je da malom količinom vazduha izbacuje plastičnu kuglicu (BB).. Kuglice putuju brzinom mnogo manje u odnosu na prave metkove i iako mogu biti bolne kada nekog pogodite, one ne mogu ubiti niti dovesti do teških povreda za razliku od pravih pištolja odnosno pušaka. Iako se Airsoft replike smatraju igračkama, ipak treba preuzeti određene mere opreza prilikom igranja odnosno njihovog korišćenja. (Nije potrebna dozvola za posedovanje airsoft replika oružja)

Kao što je već pomenuto većina replika su kopije pravih pištolja i pušaka. Neki proizvođači koriste pravi kalup od svojih originala pri izradi replika u cilju stvaranja izgleda, osećaja težine, verodostojne pravim modelima.

AIRSOFT oružje se može svrstati u 3 glavne grupe:

  1. Automatic Electric Guns (AEG) – Automatske električne replike
  2. Gas-Powered – Replike na Gas
  3. Spring-Powered – Replike na oprugu

 

“Malo #airsoft, malo #adrenaline, tu je i @vogel.outdoor@naissus_underground_shop a i odlicna zabava, sve u paketu jedan odlican 5!!! Tu smo za vas, dodjite l, probajte 😎💪”

“Hoce kisa, nece kisa, nekom hladnjikavo, nekom taman, uglavnom vreme kao stvoreno za partiju u trajanju od 2 sata odlicnog #airsoft-a. Momci za pozeleti,, prepuni #adrenaline – a, a sa njihove strane poligon za pozeleti! Hvala vam momci, i vidimo se ponovo 💪😎💪”

 

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna