🚚   Besplatna dostava za isnos preko 9000 dinara   🛡 Sigurna kupovina   ☎ Maloprodaja - 065 219 9628; Veleprodaja - 062 18 66 452;   🗺 Sime Igumanova 2, Beograd / Trg Kralja Milana, Niš. (Pozmeni prolaz Lok. 36 i D-41)

scooterORANGE
Brzo biranje

Prvo kolo IPSC Lige Srbije u Nišu uz VOGEL

“Oko 250 takmičara iz Srbije i inostranstva uživalo je u takmičenju praktičnog streljaštva koje je već tradicionalno odlično organizovao “SAFARI CLUB”

Praktično streljaštvo u Srbiji stiče sve veću popularnost među mladim ljudima, što se pokazalo i poslednjeg vikenda u martu na strelištu  “Malča” gde je po lepom vremenu održ prvo kolo IPSC lige Srbije na nivou L3. Kao i prethodnih godina, “Safari klub” iz Niša se iskazao kao izvrstan domaćin i uspešan organizator međunarodnih takmičenja formata level 3, što su potvrdili brojni takmičari bodujući ovaj meč visokom oceneom devet.

Za visoku ocenu organizacije takmičenja, zaslužna je i infrastruktura strelišta, unapređenasa tri nova poligona,za čije uređenje zaslužno je rukovodstvo grada Niša i Direkcija za izgradnju, kao neposredni izvršilac…”

April 2022 V. Đukić

 

 

0
    0
    Vaša Korpa
    Korpa je prazna